Classes de polonès, 27.04.2014

Dzień dobry!
El dissabte, 27.04. vam parlar de menjar (jedzenie). Vam repassar les begudes (napoje), productes alimentaris (produkty żywnościowe), fruita (owoce) i verdura (warzywa). Vam parlar dels plats polonesos (polskie dania) que ens agraden com ara: bigos (col fementada guisada amb carns i embotits), pierogi ("raviolis" polonesos amb farcits diversos), gołąbki (farcellets de col amb carn i arrós), mizeria (amanida de cogombres frescos amb crema de llet agra: śmietana)...
Vam veure com és un típic esmorzar (śniadanie), dinar (obiad) i sopar (kolacja) polonès i vam parlar què normalment esmorzem, dinem i sopem a Catalunya. Vam veure un menú (menu pronunciat 'meni' a la francesa-polonesa;)

Per a la propera classe repasseu el lèxic de la LEKCJA 6 (p. 60 del llibre de text); verbs MENJAR i BEURE (p. 61) i els numerals de 1 a 1000 (exercici 4a, p. 62). Prepareu un menu per al company de classe (exercici 2b, p. 51)

Do zobaczenia,

Agnieszka

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Kontakt

Rozkład zajęć 2022/2023

Co jest potrzebne aby zapisać dziecko do szkoły w Katalonii?